Touroperators

Reisorganisatoren kunnen, mee afhankelijk van de groepsgrootte en of frequentie van bezoek, flinke kortingen krijgen.
Geef ons een seintje via hello@leuvenleisure.com en we kijken graag naar de mogelijkheden!

Rijwielen verhuur en verkoop

Groepen tot 500 personen kunnen bij ons terecht voor het huren van stadsfietsen, mountainbikes en e-bikes ... Hier lees je alles over de mogelijkheden.

Scholen

Ben je leerkracht en op zoek naar waardevolle invulling voor je jaarplan? Je kunt bij ons terecht voor een begeleide fietstocht op maat: vakgebonden of net vakoverschrijdend, themagebonden of meer algemeen, meer of minder interactief. Laat ons weten wat je in gedachten hebt en met veel plezier ontwerpen we een fietstocht op maat van jouw idee, aangepast aan de leeftijden en leefwereld van de leerlingen.

Families

Gezinnen en families met grotere kinderen (+/-12+) kunnen onze standaardrondleidingen perfect mee volgen. Voor families met kleinere kinderen houden we graag rekening met de leeftijden van de kinderen zodat iedereen optimaal kan genieten van een leuke fietstocht met aangepaste route, beleving, en goed verstaanbare uitleg die ook aansluit bij het inlevingsvermogen van de jongeren en van de kleinsten. Kinderfietsen op aanvraag.

Vriendengroepen en verenigingen

Je wilt Leuven eens op een nieuwe, andere, meer originele manier beter leren kennen, je bent op zoek naar een culinaire uitstap, je hebt een passie voor bier, voor geschiedenis, voor alles wat elektrisch, duurzaam, vernieuwend is? Je wilt een eerste kennismaking met de stad of net een uitdieping van je kennis over en beleving van Leuven? Het kan allemaal, zelfgeleid of met een gids die de streek en de stad als zijn/haar binnenzak kent.

Personen met een functiebeperking

Ook Leuven Rides zijn in principe toegankelijk voor personen met een fysieke functiebeperking. Best contacteer je ons natuurlijk wel op voorhand voor een toer op maat van de specifieke noden van uw groep: we passen de opzet en of het traject waar nodig aan op basis van uw advies! We kunnen ook rijwielen voorzien die nodig zijn: tandems, een riksja - de deelnemer hoeft niet zelf te trappen maar zich kan laten rijden - ...

Bedrijven

Onze standaardprogramma's zijn ideaal als ontspannende activiteit tijdens uw incentive of na een meeting. Onder 'Spel & Teambuilding' vind je ons aanbod dat, samen met 'Rides met gids' - en 'Bierbeleving' -, meest geschikt is om samen met de collega's te doen. Het mag net wat anders of net iets meer zijn? We werken graag een programma uit op maat van jouw tijdschema, wensen en budget. Met veel plezier zet ons team haar jarenlange ervaring in in het uitwerken van toers en rondleidingen, routes en stadsspelen per fiets om zo voor jouw groep de perfecte beleving te verzorgen.

Pages

Subscribe to Leuven Rides RSS